This website is using cookies
×
NOVEX

Kategorije

×
 x 

0 proizvoda

 

NOVEX INTERNET PRODAVNICA

Opšti uslovi poslovanja NOVEX Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje Preduzeće za proizvodnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu NOVEX d.o.o. Beograd (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Internet prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja Preduzeće za proizvodnju, unutrašnju i spoljnu trgovinu NOVEX d.o.o. Beograd. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem, odnosno potrošač u Internet prodavnici.

Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrošača.

1. Način isporuke robe

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na sledeći način:
- slanjem robe preko kurirske službe, pri čemu troškove isporuke snosi potrošač u iznosu naznačenom na važećem cenovniku kurirske službe u vreme slanja porudžbine

2. Rokovi dostave

2.1 Procena roka za isporuku robe

Nakon slanja porudžbine u e-Prodavnici, za isporuku robe potrebno je:

Porudžbine iz Srbije:
Isporuka poštom je - 2 do 6 poslovnih dana
Isporuka putem kurirske službe - 1 do 2 poslovna dana

3. Troškovi isporuke

3.1. Troškovi isporuke za područje Republike Srbije
Kurirskom službom za sve porudžbine cena poštarine je 350 dinara.

3.2 Prikaz troškova isporuke u porudžbini

Troškovi isporuke porudžbine će biti jasno predstavljeni, izdvojeni i lako vidljivi u odnosu na cenu proizvoda, sa kojom će u zbiru formirati ukupnu cenu koja će biti jasno istaknuta i naznačena. 
Novex d.o.o vrši predugovorno obaveštavanje svojih kupaca na način da prikazuje specifikaciju celokupne porudžbine kao i prikaz svih uslova kupovine neposredno pre ulaska kupca u proces poručivanja tj. plaćanja.

4. Način plaćanja

Potrošač robu može platiti gotovinski pouzećem ili opštom uplatnicom ili e-bankingom. Potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe.

O vremenu dostave robe Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe.

Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana posle porudžbine. Za robu kupljenu preko internet prodavnice rok isporuke je do 5 (pet) dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača.

Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

 

5. Povraćaj robe

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Novex d.o.o. garantuje povraćaj novca kupcu shodno ishodu reklamacionog procesa.
Više o uslovima reklamacija pogledajte pod reklamacije.
Kupac ima pravo da otkaže ugovor o kupovini shodno reklamacionom procesu sajta novex.rs.

Preuzmite Obrazac za odustanak

 

6. Reklamacija u garantnom roku

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je - isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji porudžbine.

Reklamacije slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Nakon što primimo vašu reklamaciju ona će biti razmotrena a u roku od tri radna dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

7. Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju

Polisa privatnosti
Naše obaveze u očuvanju privatnosti korisnika 

Novex se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima Novex DOO: 

- Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.
- Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe.
- Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.
- Ograničava dostupnost vaših informacija.
- Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

Novex DOO visoko ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažanja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Polisa zaštite privatnosti Novex DOO

Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje na Web strani Novex.rs i svim drugim lokacijama, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane Novex DOO ili u njegovo ime. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi. 

Primenjivost ove polise ne važi na Web stranicama van domena Novex.rs i Novex DOO, a kojima se pristupa sa Novex Web stranica putem veza ka drugim Internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da Vas podstaknemo da pročitate polise o zaštiti privatnosti ovih drugih Internet stranica kako bi saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju Vaše podatke.


Tipovi obaveštenja korisnicima

- Oglasi
- Lifleti
- Newsletteri
- Poštanska pisma
- Katalozi
- Telefonski pozivi

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje Novex DOO može prikupljati su:
- Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona) 
- Informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku) 
- Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima) 

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima: 

- prilikom online registracije korisničkog naloga 
- pri kupovini proizvoda 
- korišćenjem nekog servisa ili usluge 
- pri dostavi 
- pristupanjem članskom klubu 
- učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima 
- uspostavljanjem kontakta preko Web stranica

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima: 

- popunjavanje formi u zahtevima za informacijama 
- obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa 
- organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja 
- ponuda novih proizvoda i servisa 
- poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude 
- sprovođenje istraživanja i analiza 
- slanje informacija u marketinške svrhe 
- obavljanje drugih poslovnih aktivnosti 

Prikupljanje informacije o drugim ili od drugih osoba 

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije “Preporučite prijatelju” ili preko nekih drugih opcija. 

Prosleđivanje ličnih informacija

Novex.rs ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima. 
Mogućnost ne prihvatanja marketinških aktivnosti 
Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja Novex.rs 

Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:

- Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane.
- Preko Novex.rs Call Centar putem broja telefona 011 8064 232
- Putem slanja e-maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa temom “Odjava”. 
- Putem poštanske adrese : 

Novex d.o.o.
Partizanska 81a
11307 Beograd-Boleč


Pri slanju e-maila ili poštanskog pisma, molimo Vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (n.p.r. e-mail, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana Vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali Vaš zahtev. 

Novex.rs će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali Vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo Vas da notirate da zbog obrade podataka, poštanskih i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 10 radnih dana za e-mail poruke i 6 nedelja za direktno slanje pošte. Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja. 

Takođe treba notirati da i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, informacije o statusu članskog kluba ili ostala obaveštenja koja se tiču Novex kompanije. 

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Bilo da kupujete putem Interneta ili u našim prodajnim objektima, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. Novex.rs ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost. 

S’ obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice Novex.rs koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice. 

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu. 

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije. 

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu. 

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice. 

Web stranice Novex.rs koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova. 

Ažuriranje ličnih podataka 

Novex.rs želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih. 

Ako ste kreirali korisnički nalog na Novex.rs Web strani, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave. 

1.Pozovite nas na broj telefona: 011 8064 232
2.Pošaljite zahtev na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
3.Pošaljite zahtev na poštansku adresu: 

Novex d.o.o.
Partizanska 81a
11307 Beograd 

U slučajevima da šaljete e-mail ili poštansko pismo, molimo Vas da obezbedite aktuelne informacije i promene koje želite da budu napravljene. 

Sakupljanje informacija od dece

Novex.rs neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem Interneta, koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece! 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina: 

1.Pozovite nas na broj telefona: 011 8064 232
2.Pošaljite e-mail na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
3.Pošaljite pismo na poštansku adresu: 

Novex d.o.o. 
Partizanska 81a
11307 Beograd-Boleč

8. Zaštita poverljivih podataka o transakciji prilikom online kupovine

Prilikom kupovine u internet prodavnici Novex.rs poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najaktuelnije (state of the art) tehnologije.

 

×

TOP

214FutrolaOlovke

Futrola za više olovaka sa zipom

 POPUST 30%

Pogledaj AKCIJSKU PONUDU

AKCIJA